26 de abril de 2024
RRHHDigital - El periódico online referente en Recursos Humanos

Oferta de empleo: Se busca Tècnic de Seguretat i Salut Laboral

Oferta de empleo: Se busca Tècnic de Seguretat i Salut Laboral

Descripción del empleo

La teva missió serà la de garantir el seguiment de les normatives de Seguretat i Salut Laboral de l’empresa amb l’objectiu d’aconseguir eliminar els accidents a la companyia i promoure una cultura de treball segur.

En dependència directa de la Direcció de Recursos Humanos, tus funciones seran entre d’altres:

–          Fomentar la promoció i la integració de la cultura de prevenció de Riscos Laborals i de la política de Salut i Seguretat en l’ organització.

–          Assegurar el compliment de les normatives i protocols de Seguretat i Salut Laboral a la companyia.

–          Definir el Pla Anual de Seguretat i Salut i garantir la seva aplicació a la companyia. Treballar conjuntament amb els membres de l’organització i el Comitè de Salut i Seguretat per a la implantació de la planificació de les activitats preventives.

–          Establir els objectius d’accidentabilitat i promoure mesures i plans d’acció per reduir-los.

–          Dur a terme, juntament amb el SPA, les avaluacions de riscos de cada centre de treball, mantenir-les actualitzades i proposar mesures per minimitzar-les.

–          Garantir e impartir la formació en temes de Prevenció, Salut i Seguretat a tota l’organització, amb especial èmfasis en l’àrea productiva.

–          Dissenyar les mesures de control de riscos i els equips de protecció individual (EPIs) per cada posició de treball. Col·laborar amb Enginyeria de Processos i Direcció Tècnica per garantir el compliment dels requisits legals en temes de Seguretat i Salut de les noves instal·lacions i equips.

–          Actualitzar i fer el seguiment dels indicadors de gestió del departament.

Aquesta posició està pensada per un/a professional amb una trajectòria consolidada en l’àmbit de la gestió de la Seguretat i Salut Laboral en empreses del sector de la siderometal.lúrgia i que estigui interessat/da en vincular-se a una companyia amb una forta orientació cap a l’exportació.

sobre la companyia. El nostre client és una companyia del sector de la transformació del metall que s’orienta a proporcionar solucions tècnicament avançades pels seus clients. Amb quatre centres productius i més de 300 empleats, exporta el 95% de la seva producció a més de 30  països i treballa sota els més rigorosos estàndards de qualitat.

Requirements

  •  Formació com a Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals, en las tres especialitats, o Grau en Prevenció de Riscos Laborals.
  • Es imprescindible experiència prèvia, de 3 a 5 anys, en funcions equivalents, valorant-se especialment haver-les desenvolupat en empreses del sector siderometal.lúrgic.
  • Aquesta posició requereix un/a professional clarament orientat/da a resultats, metòdic/a, amb capacitat organitzativa i per treballar sota pressió.

Benefits

  •   Incorporació a una companyia que ofereix oportunitats de creixement i consolidació professional, en un entorn exigent i orientat a la innovació.
  • Paquet retributiu en funció de l’experiència i coneixements aportats.

NOTICIAS RELACIONADAS

DEJA UNA RESPUESTA

Los comentarios están cerrados.

Los lectores opinan

¿Cuál crees que es la causa principal de la escasez de talento en las organizaciones?

Ver los resultados

Cargando ... Cargando ...
Lo más leído

Regístrate en el boletín de RRHHDigital

* indicates required
Opciones de Suscripción
En cumplimiento de lo dispuesto en el artículo 5 de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre, de Protección de Datos de Carácter Personal (en adelante, "LOPD"), EDICIONES DIGITALES SIGLO 21, SL., le informa de que los datos de carácter personal que nos ha proporcionado mediante la cumplimentación de cualquier formulario electrónico que aparece en nuestras Web Site, así como aquellos datos a los que EDICIONES DIGITALES SIGLO 21, SL. acceda como consecuencia de su navegación, de la consulta, solicitud o contratación de cualquier servicio o producto, o de cualquier transacción u operación realizada a través de las Webs de nuestro grupo editorial EDICIONES DIGITALES SIGLO 21, SL., serán recogidos en un fichero cuyo responsable es EDICIONES DIGITALES SIGLO 21, SL. provista de CIF B86103140 con domicilio a estos efectos en Calle Comandante Franco, 24 28016, Madrid. Con carácter general, los datos de carácter personal que nos proporcione serán utilizados para atender sus solicitudes de información, así como informarle sobre nuevas actividades, productos y servicios de EDICIONES DIGITALES SIGLO 21, SL. Aquí puede leer nuestro aviso legal y política de privacidad.
rrhhdigital